Complete set voetverzorging producten van Oriflame (brochure 5 - 2016)Wil jij deze gehele zomer lekker zachte baby-voetjes? Dat kan met de heerlijke voet verzorging producten.
Alle afgebeelde producten bij elkaar kun je nu bestellen voor slechts €65,- ipv €128,-
(deze aanbiedingen zijn geldig tot en met woensdag 6 April 2016).
..En je hoeft een paar maanden niet naar de pedicure..


De set bestaat uit alles wat je nodig hebt voor een cosmetische pedicure en de verzorging van de voeten daar omheen. Zo zou de ideale verzorging er uit zien:

Stap 1
Week de voeten ca. 10min met de 32375 Feet Up Comfort Relaxing Bath Soak. -> Ontspant en verfrist vermoeide voeten met essentiële oliën van lavendel en rozemarijn.


Stap 2
Behandel de ruwe huid met de 27429 Feet Up Care Pedicure Kit -> Effectief verwijderen van de ruwe huid en eelt met beveiliging tegen het te excessief verwijderen van de huid. Wordt geleverd met verschillende vijlplaatjes, schuurpapier polijstschijfjes, handige opbergtas en gebruiksaanwijzing. Werkt op AA batterijen.
Of:
9588 Foot Care Foot File -> Voor een snellere, minder intensieve behandeling van de ruwe huid; bijvoorbeeld bij een (wekelijkse) onderhoud beurt aan de voeten.
27429 Feet Up Care Pedicure Kit 

Stap 3
Wrijf de voeten in met de 32373 Feet Up Comfort Stimulating Foot Scrub -> Exfolieert, stimuleert en zuivert met olijfolie, ginkgo en olijfsteen.

Stap 4
Masseer de voeten met een crème naar keuze;
32368 Feet Up Comfort Anti-perspirant Foot Cream -> Onmiddellijk anti-perspirant verfrissing met tea-tree olie en salie-extract.
32371 Feet Up Comfort Nourishing Foot Cream -> Extra rijke voeding met bijenwas en amandelolie.

Stap 5
Eventueel..
32372 Feet Up Comfort Reviving Foot Spray. -> Verkoelt en deodoriseert met olie van eucalyptus en munt. (Ook te gebruiken om schoeisel te verfrissen.)

Voor dagelijks gebruik (of evt als stap 4)
32369 Feet Up Comfort Daily Softening Foot Cream -> Essentiële dagelijkse hydratatie met verzachtende arnica en jojoba.

Voor de nacht
32370 Feet Up Comfort Overnight Moisturizing Foot Cream -> Extra rijke, intensieve nachtelijke verzorging met avocado en aloë vera.
16675 Foot Care Moisturizing Socks -> Voor gebruik in combinatie met de Foot Rescue Mask of de Overnight Moisturizing Foot Cream. Bevordert de opname van het product, waardoor u optimaal gebruik maakt van de werkzame stoffen in de crème. Draag de sok nadat u de Overnight Moisturizing Foot Cream heeft aangebracht en laat dit gedurende de nacht intrekken. Één maat, past allen.

Voor het beste resultaat kunt u de voeten wekelijks verwennen met de cosmetische pedicure en daarnaast dagelijks een moisturizing voetencrème aanbrengen.
.......................................................
Eventuele verzendkosten zijn voor de koper. Met Kiala kan ik tot 15kg binnen Nederland verzenden voor slechts €3,95
.......................................................
Wilt u dit alles toch liever wel uitbesteden? Maak dan snel een afspraak voor een cosmetische pedicure. Nog slechts enkele plekjes vrij in maart. In april is er weer wat meer plek vrij.


Reageer hieronder voor een afspraak of om de brochure digitaal te kunnen bekijken voor nog meer aanbiedingen.

Zie ook mijn website en / of Facebook pagina. Contact opnemen kan ook via het contactformulier op de website of via een Facebook bericht.

Reacties

Populaire posts